علم و دانش

قهوه زغالی

 روش تهیه قهوه در برخی فرهنگ‌ها و مناطق سنتی وجود دارد. به آن “قهوه زغالی” یا “قهوه با زغال داغ” گفته می‌شود. در این روش، یک تکه زغال داغ درون قهوه ریخته می‌شود که باعث تغییر طعم و عطر آن می‌شود.

چرا زغال داغ در قهوه می‌اندازند؟
1. ایجاد طعم دودی: زغال داغ باعث ایجاد طعم دودی در قهوه می‌شود که برخی افراد آن را دوست دارند.
2. صاف شدن طعم قهوه: برخی معتقدند که این روش باعث کاهش تلخی و صاف شدن طعم قهوه می‌شود.
3. تصفیه و ضدعفونی: در گذشته، تصور می‌شد که زغال داغ می‌تواند ناخالصی‌های آب یا قهوه را از بین ببرد.

این روش در کدام کشورها رایج است؟
• در برخی مناطق خاورمیانه و آفریقا، مانند سودان و یمن، روش‌هایی مشابه استفاده می‌شود.
• در تایلند و اندونزی نیز برخی روش‌های سنتی قهوه از زغال داغ استفاده می‌کنند.
• در ترکیه، نوعی قهوه به نام “قهوه شنی” وجود دارد که در شن داغ دم می‌شود، اما مستقیماً از زغال استفاده نمی‌شود.

نکته: این روش ممکن است برای سلامتی مضر باشد، چون برخی زغال‌ها دارای مواد شیمیایی یا آلاینده‌هایی هستند که هنگام تماس با قهوه آزاد می‌شوند. اگر می‌خواهید امتحان کنید، از زغال چوب طبیعی و بدون مواد افزودنی استفاده کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا